Sweet Potato
Daisypath Anniversary tickers
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, December 31, 2013 | 9:27 AM | 0 Atasinchi



Lirik Lebih Dari Indah - Nikita Willy

bergetar hati ini saat mengingat dirimu
mungkin saja diri ini tak terlihat olehmu
aku pahami itu
reff:
bagaimana caranya agar kamu tahu bahwa
kau lebih dari indah di dalam hati ini
lewat lagu ini ku ingin kamu mengerti
aku sayang kamu, ku ingin bersamamu

meski ku tak pernah tahu kapan kau kan mengerti
ku coba tuk berharap

repeat reff [2x]




________________________________________________________________________________________
Thursday, November 28, 2013 | 11:42 PM | 0 Atasinchi
assalamualaikum,

selamat datang semula ke dunia ciqamaru

lama wow tak update blog ni.

maaf buzy! ^^v

oke hari ni nk story pasal kehidupan di shah alam.

almaklumlahkan, tak dapat kolej

so kena pindah duduk luar

sedih kan? huhu

sooo, ciqa dok rumah sewa kat sek7 yg dekat ngn Icity tu

sewa RM 1300/month

but kami duduk 10org (ramai kan? heee)

nk save punye pasal terpaksa sumbat ramai2

boleh dikatakan hari2 ciqa gy fakulti jalan kaki

boleh tahan jauh hoi,

nk naik jejantasnye, naik bukit FSPU lgi

mmg penatttttttttttttttttt

seriously fakulti ciqa atas bukit yg tinggi

lau nak naik tu, perghhh tinggi + penat

meh ciqa nk tunjuk semua gmbar fakulti yang boleh dikatakan tinggi tu



bukit pertama :)



tangga yang boleh dikatakan penat bila di daki

tak bnyak lak dapt gambar FSPU kat google image

ada lagi tangga yang tinggi

so, lau nk tau mcm mne kepenatan tu,

meh la datang Uitm Shah Alam

:)


PAST


_______________________________________
◕ About Me ◕


Holla ! i'am ciqa.

_______________________________________
◕ The Love ◕


My love Mohd Faizzil Hakim bin Marzani. love you muchhh :) _______________________________________
◕ Music ◕





Gratisan Musik">