Sweet Potato
Daisypath Anniversary tickers
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, January 9, 2013 | 1:39 AM | 2 Atasinchi
assalamualaikum sahabat.

entry untuk hari ni

"kenapa aku seorang yang lemah?"

yes! 
ciqa mmg ngaku ciqa lemah, ciqa ta kuat.
tpi ciqa akan BELAJAR untuk kuat

satu hari dulu, 
ciqa penah kuat after ciqa ditinggalkan 

but
after tu ciqa kuat
walaupon nk kuat tu amek masa beberapa bulan
*lama gak la ^^

tpi ciqa pernah kuat.


ciqa jadi lemah semula

after ada org buat ciqa happy,

 ada selalu ngn ciqa even dye bukan depan mata ciqa,

buat ciqa tersenyun and lain-lain lgi

mksod lemah bagi ciqa,
benda kecik ciqa bole nanges,
satu hari tak mcg ciqa boleh sedih,
dye lain ckit ciqa nk meleleh

kenapa ciqa mcm tu ek?
org boleh bosan kan dengan perangai tu

ciqa ingat! tak semua org boleh terima perangai kite
(pesanan untuk diri sendiri)

hmmmmm
:(

time tu ciqa jadi lemah
kenapa ciqa tak kuat mcm ciqa penah kuat?
kenapa ciqa lemah dengan org yang ciqa syg?

ciqa tak tau jawapan semua tu
tpi ciqa cube BELAJAR untuk kuat


I WILL TRY.
I WILL 

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ About Me ◕


Holla ! i'am ciqa.

_______________________________________
◕ The Love ◕


My love Mohd Faizzil Hakim bin Marzani. love you muchhh :) _______________________________________
◕ Music ◕





Gratisan Musik">