Sweet Potato
Daisypath Anniversary tickers
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, June 5, 2013 | 8:25 AM | 1 Atasinchi
wanita di lahirkan dengan selembut lembut hatinya.

ANDAI LELAKI TAHU
apabila seorang wanita jatuh cinta, lelaki itu tidak semestinya mempunyai segalanya tetapi lelaki itu adalah segalanya di dalam hati.

ANDAI LELAKI TAHU
apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata, itu tidak bermakna dia lemah. tetapi dia sedang mencari kekuatan untuk tabah menyintai lelaki itu.

ANDAI LELAKI TAHU
apabila seorang perempuan marah, dia memang tidak mampu mengawal perasaanya tapi percayalah, itulah maknanya dia sangat mebgambil berat dan menyanyi lelaki itu. semakin bertambah sayang mereka pada seseorang, semakin pula banyak pertelingkaran yang berlaku.

ANDAI LELAKI TAHU
apabila seorang perempuan bercakap banyak dan suka bercerita, dia tidak pernah bermaksud untuk membuat anda rimas, tapi percayalah dia mahu lelaki itu mengenalinya dengan lebih dekat berkaitan apa yang mereka ceritakan.

ANDAI LELAKI TAHU
apabila perempuan cemburu dan tidak percayakan anda, bukan bermakna dia tidak sayang, tetapi dia terlalu sayangkan anda dan masih mengangap anda anak kecik yang masih memerlukan sepenuh perhatian. mereka jugak takut akan kehilangan anda dan mereka terlalu risau sekiranya anda mengkhianati kepercayaan yang diberi. 

ANDAI LELAKI TAHU
naluri seorang perempuan teramat kuat seperti naluri seorang ibu, yang takut pada kemugkinan yang diaturkan.

ANDAI LELAKI TAHU
apabila perempuan merajuk, jangan kata mereka mengada-ngada. sesungguhnya dia bukanya mahu dipujuk dengan wang ringgit tetapi cukuplah dengan perhatian yang boleh buat perempuan tersenyum kembali.

ANDAI LELAKI TAHU
apabila perempuan mengatakan bahawa dia rindu sama kamu, dia benar-benar meksudkanya. apabila berjauhan, bayanganmu akan sentiasa bermain di mata.

ANDAI LELAKI TAHU
apabila perempuan menjadi degil, dia bukan bermaksud untuk menjadi degil tapi dia mahu melihat sejauh mana lelaki itu mampu bersabar dengan kerenahanya. percayalah hati perempuan itu sangat lembut.

ANDAI LELAKI TAHU
sememangnya Allah menciptakan lelaki dan perempuan itu dengan perbezaan yang tersendiri. tetapi sekiranya mereka saling memahami, mereka akan saling melengkapi dan menyempurnakan. perempuan itu diciptakan oleh Allah indah sekali. di sebalik air matanya, tersimpan seribu satu kekuatan yang bakal menjadikan seorang lelaki itu merasa selamat bersamanya. biarpun zahirnya perempuan itu nampak lemah tapi dia punya kekuatan tersendiri. jadi hargailaah kehadiran seorang perempuan dalam hidup anda kerana dia didatangkan bukan dengan kelemahan sahaja tetapi dia juga ada kekuatan untuk menyokong anda dan membuatkan hidup anda lebih sempurna. 

dialah yang bakal menjadi perempuan berkerjaya, isteri juga ibu yang terbaik untuk anak2 anda


PAST FUTURE


_______________________________________
◕ About Me ◕


Holla ! i'am ciqa.

_______________________________________
◕ The Love ◕


My love Mohd Faizzil Hakim bin Marzani. love you muchhh :) _______________________________________
◕ Music ◕

Gratisan Musik">