Sweet Potato
Daisypath Anniversary tickers
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, November 28, 2013 | 11:42 PM | 0 Atasinchi
assalamualaikum,

selamat datang semula ke dunia ciqamaru

lama wow tak update blog ni.

maaf buzy! ^^v

oke hari ni nk story pasal kehidupan di shah alam.

almaklumlahkan, tak dapat kolej

so kena pindah duduk luar

sedih kan? huhu

sooo, ciqa dok rumah sewa kat sek7 yg dekat ngn Icity tu

sewa RM 1300/month

but kami duduk 10org (ramai kan? heee)

nk save punye pasal terpaksa sumbat ramai2

boleh dikatakan hari2 ciqa gy fakulti jalan kaki

boleh tahan jauh hoi,

nk naik jejantasnye, naik bukit FSPU lgi

mmg penatttttttttttttttttt

seriously fakulti ciqa atas bukit yg tinggi

lau nak naik tu, perghhh tinggi + penat

meh ciqa nk tunjuk semua gmbar fakulti yang boleh dikatakan tinggi tu



bukit pertama :)



tangga yang boleh dikatakan penat bila di daki

tak bnyak lak dapt gambar FSPU kat google image

ada lagi tangga yang tinggi

so, lau nk tau mcm mne kepenatan tu,

meh la datang Uitm Shah Alam

:)


PAST FUTURE


_______________________________________
◕ About Me ◕


Holla ! i'am ciqa.

_______________________________________
◕ The Love ◕


My love Mohd Faizzil Hakim bin Marzani. love you muchhh :) _______________________________________
◕ Music ◕





Gratisan Musik">